Välkommen till

GiHaTass Brodyr  

Välkommen att titta in på LAGERsidan för att se exempel på sortimentet!

Självklart tar jag mer än gärna emot beställningar efter dina egna önskemål.

TILL HUND

Reflexhalsband, Reflexsele - med och utan koppelögla, Reflex att trä på kopplet och under utveckling är även en Reflexspårsele anpassad för "drag" utan att hindra/skada bogen och bröstkorgen. Dessa är gjorda av neonorange reflexband på fleecefoder (olika mönster/färger) vilket gör att halsbandet/selen inte sliter på pälsen och lättare stannar ovan på pälsen. Basmaterial till halsband och "koppel" selen är även ett mycket kraftigt vävt nylonband. Neonfärgerna gör att hunden är synlig även i dagsljus och skymning och reflexerna är mycket kraftiga i

skymning/mörker.

Är även återförsäljare av Reflextäcken och Reflexvästar - två utmärkta sätt att göra din hund synlig på långt håll i dagsljus, skymning och mörker då det neongula tyget verkligen "lyser" och i kombination med starka reflexpartier är den en livräddare i mörkret.

Alla hundprodukterna är utprovade av våra egna hundar under en lång tid för att undersöka hållbarhet och passform INNAN de tas till försäljning.

 

HUSSE/MATTE OCH FÖRETAGET

Till matte och husse finns möjligheten att få text och motiv broderat på ex vis en väst eller jacka där Ni antingen köper plagget genom mig eller skickar Er favoritjacka till mig så använder jag den! Vid köp av plagg genom mig har vi kontakt om det som är aktuellt och så mailar jag över bild och info på några förslag. 

Exempel på brodyr är hundens namn, Kennellogga/namn, Klubbnamn, rasnamn (godkänd på SKK's tävlingar!) osv. Jag håller även på att lära mig stygnsätta och tillverka hundar (huvud/kropp) efter fotografier. Har så klart börjat med min egen ras - Tollaren! Men hoppas kunna erbjuda alla en brodyr av eran egen hund fortast möjligt.

Jag broderar så klart även på handdukar, filtar, tröjor - ja allt som går att få in i symaskinen där kravet är att det måste gå att vika bort tyget under - annars sys det fast! Ett exempel som INTE fungerar är brodyr på skjortficka, då jag inte kan vika undan tyget runt så blir det genomsytt. Alternativet där är att sprätta bort fickan och sedan sy fast den igen eller placera motivet ovanför fickan - något som oftast passar lika bra!

Minimum krav på kvalité/tjocklek är piké eller liknande. T-shirt är för tunt och levande, jag måste få en rättvis chans att spänna upp tyget utan att det ger med sig för mycket!

Självklar syr jag även till företag - stygnsätter efter färdig logga med storlek, färg osv enligt era önskemål.

Ett annat tips är julklappar, presenter, dopgåva, reklam, utsmyckning mm.

 

Startsidan
Nyheter
Om företaget
 
Reflex - sele, halsband
Reflex - täcke/väst
Brodyr - motiv/hund
Brodyr - text/loggor
Övrigt
***I LAGER ***
Att beställa
Här kommer jag att finnas
Så här blir ett motiv till
 
Kontakt